جناب آقای دکتر ایرج مهدوی
استاد مشاور:
جناب آقای دکتر علی تاجدین
 
زمستان 92
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود

(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)

تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده

 

امروزه تولید صنعتی نیازمند نمودارهای کنترل کیفیت چند متغیره برای پایش توام چند مولفه کیفی است ؛ علاقه به چنین نمودارهایی حتی در زمینه های غیر تولیدی نیز افزایش یافته است. در این پایان نامه سعی شده است رویه های کلی نمودارهای چند متغیره بررسی شود ، سپس با آنالیز مولفه های اصلی بهترین ترکیب خطی از مولفه های کیفی بدست آید که تغییرات را پوشش بیشتری می دهند ؛ همچنین متغیر یا متغیرهای کیفی که باعث حالت خارج از کنترل می شوند را مشخص می کند.

برای مقایسه روش چند متغیره با روش تک متغیره ابتدا با مثالی شبیه سازی شده روش چند متغیره برای تولید نمودار  را  برای تغییر پذیری درونی و کلی نمونه ها شرح می دهیم ، سپس با یک مثال تولیدی از شرکت شیر پگاه فارس روش های فوق را برای شش متغیر در عمل مشاهده می کنیم. در نهایت با آنالیز مولفه های اصلی (PCA) بهترین ترکیب خطی را که می تواند با تعداد متغیر کمتر ، بیشتر تغییرات  این متغیر هارا نمایش دهند را به دست می آوریم.

 

واژگان کلیدی :  کنترل کیفیت چد متغیره ،نمودار  ، تغییر پذیری  درونی ، آنالیز مولفه های اصلی
فهرست رئوس مطالب

صفحه عنوان…………………………………………………………………………………………….. ب

صفحه تقدیم………………………………………………….………………………………………… ج

صفحه تشکر…………………………………………………………………………………………….. د

چکیده ……………………………………………………………………………………………………ه

فصل اول : مقدمه و کلیات تحقیق

1-1 مقدمه………………………………………………………………………………………………. 2

1-2 هدف تحقیق ………………………………………………………………………………………..3

1-3 ضرورت و اهمیت تحقیق ……………………………………………………………………………3

1-4 سوال تحقیق………………………………………………………………………………………… 4

 

برای دانلود متن کامل پایان نامه ها اینجا کلیک کنید

1-5 مفروضات………………………………………………………………………………………….. 4

1-6 کلمات کلیدی و تعاریف مربوط…………………………………………………………………… 4

1-7 قلمرو موضوعی،مکانی و زمانی ……………………………………………………………………..5

1-7-1 قلمرو موضوعی ………………………………………………………………………………….5

1-7-2 قلمرو زمانی ……………………………………………………………………………………5

1-7-3 قلمرو مکانی …………………………………………………………………………………..5

1-8 معرفی شرکت پگاه فارس ………………………………………………………………………………………………….6

فصل دوم : ادبیات و پیشینه تحقیق

2-1 تاریخچه کنترل کیفیت آماری………………………………………………………………………………………….. 8

2-1-2 تعریف کنترل کیفیت…………………………………………………………………………. 8

2-3 اصول آماری نمودار کنترل………………………………………………………………….…… 10

2-4 مرور ادبیاتی و کارهای مرتبط…………………………………………………………………… 13

فصل سوم : روش تحقیق

3-1 توزیع نرمال چند متغیره در کیفیت……………………………………………………………… 16

3-2 کنترل کیفیت با اهداف تعیین شده خارجی…………………………………………………….. 30

3-3 کنترل کیفیت با اهداف چند متغیره  از درون فرآیند – مطالعات کارایی فرآیند چند متغیر……….. 43

3-4 کنترل کیفیت با اهداف از نمونه مرجع……………………………………………………………. 55

3-5 ارزیابی داده ها با نمودارهای کنترل چند متغیره………………………………………………… 62

3-6 شناسایی مشخصات خارج از کنترل………………………………………………………………. 66

3-7 کاربردهای اجزاء اصلی………………………………………………………………………… 67

 

فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها

4-1 مقدمه…………………………………………………………………………………………….. 73

4-2 اندازه گیری متغیر های کنترل………………………………….…………………………………. 73

4-3 محاسبات نمودار تک متغیره……………………………………………………………………… 84

4-4 تشکیل ماتریس همبستگی ………………………………………………………………………88

4-5 محاسبه و رسم نمودار  ………………………………………………………………………88

4-6 بررسی اینکه آیا با متغیرهای کمتر نیز جوابگو کیفیت مورد نظر می باشد…………………………. 90

فصل پنجم : نتایج و پیشنهادات

5-1 مقدمه و خلاصه تحقیق…………………………………………………………………………. 92

5-2 نتیجه گیری…………………………………………………………………………………….. 92

5-3 محدودیت های تحقیق…………………………………………………………………………. 93

5-4 پیشنهادات برای تحقیقات آتی……………………………………………………………………. 94

منابع و ماخذ

منابع ……………………………………………………………………………………………………95

فهرست جداول

جدول 2-1………………………………………………………………………………………..….25

جدول 2-2 …………………………………………………………………………………………. 26

جدول 2-3………………………………………………………………………………………….. 29

جدول 2-4 …………………………………………………………………………………………….30

جدول 2-5……………………………………………………………………………………………. 31

جدول 2-6……………………………………………………………………………………………. 32

جدول 2-7 …………………………………………………………………………………………….32

جدول 2-8 …………………….………………………………………………………………………34

جدول 2-9……………………………………………………………………………………………. 38

جدول 2- 10 ………………………………………………………..………………………………39

جدول 2-……………………………………………………………………………………………… 40

جدول 2-12………………………………………………………………………………………… 49

جدول 2-13 ………………………………………….……………………………………………..51

جدول 2-14………………………………………………………………………………………… 55

جدول 2-15………………………………………………………………………………………… 56

جدول 2-1…………………………………………………………………………………………… 66

جدول 4-1………………………………………………………….………………………………… 72

جدول 4-2 …………………………………………………………………………………………….83

جدول 4-3 …………………………………………………………………………………………..87

جدول 4-4………………………………………………………………………………………….. 87

جدول 4-5 …………………………………………………………………………………………..88

جدول 4-6………………………………………………………………………………………….. 89

فهرست تصاویر و نمودارها

نمودار 2-1………………………………………………………………………………………….. 15

نمودار 2-2 …………………………………………………………………………………………..16

نمودار 2-3 ……………………………………………………………………….………………….56

نمودار 2-4 …………………………………………………………………………………………….62

نمودار 2-5……………………………………………………………………………………………. 67

نمودار 4-1 …………………………………………………………………………………………….84

نمودار 4-2……………………………………………………………………………………………. 88

1_1مقدمه

 

موثر ترین راه برای کنترل کیفی محصولات ، روش های آماری می باشد که تصویری از وضعیت کل تولید را ارایه می دهد. در واقع تغییر پذیری به عنوان یک پدیده دائمی و جزء لاینفک محصولات تولیدی ، دلیل اصلی استفاده از روش های آماری برای بررسی و کنترل این تغییرات است . در واحد های صنعتی ، تا زمانی که از مواد ، ماشین آلات ، افراد و روش ها برای تولید استفاده شود مشکل تغییر کیفیت نیز وجود خواهد داشت  و تا زمانی که این مشکل وجود  داشته باشد ، روش های آماری کنترل کیفیت نیز لازم خواهند بود .

گرچه روش های چند متغیره برای داده های چند متغیره مناسبتر هستند ولی در عمل در صنایع ما معمول نیستند. از آنجا که کنترل کیفیت چند متغیره[1] از محاسبات پیچیده تری برخوردار است

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...