دانلود پایان نامه ارشد:طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه دانهکن ارتعاشی انار با سامانه جت هوای الحاقی |
فهرست مطالب
فصل اول
فصل اول: مقدمه 2
1-1 اهمیت محصول انار 3
1-2 گیاهشناسی، منشأ و ارقام انار 3
1-3 خواص و کاربرد انار 5
1-3-1 کاربرد و ارزش غذایی 5
1-3-2 خواص دارویی 6
1-4 جداسازی دانه انار 6
1-5- اهداف طرح 9
فصل دوم
فصل دوم: مروری بر پژوهشهای پیشین 11
2-1 روشهای مکانیکی دانه کردن انار 11
2-1-1 روش ارتعاشی 11
2-1-2 روش ضربهای 12
2-2 دانه کردن به کمک جت سیال 12
2-3 مروری بر مبانی ارتعاش و تحقیقات انجام گرفته بر اساس آن 18
2-3-1 درختتکانهای اینرسیایی و بادی 24
2-4 مروری بر تحقیقات انجام گرفته با استفاده از فناوری جت هوا 25
2-4-1 مبانی نظری جتهای برخوردی 27
فصل سوم
فصل سوم: مواد و روشها 31
3-1 تهیه انار 31
3-2 نحوه کارکرد دستگاه دانهکن انار 32
3-3 معرفی اجزاء دستگاه 33
3-3-1 شاسی دستگاه 33
3-3-2 کمپرسور هوا، مخزن و رگولاتور 34
3-3-3 موتور الکتریکی محرک نازلها 36
3-3-4 نازلها و شیلنگهای باد 36
3-3-5 مدار الکتریکی جهت چرخش نازلها 38
3-3-6 موتور الکتریکی سه فاز 39
3-3-7 اینورتر 40
3-3-8 کاسهگیر انار 41
3-3-9 صفحه شیبدار 41
3-4 تعریف متغیرها و محاسبات 42
3-4-1 محاسبه درصد جدایش 42
3-4-2 محاسبه درصد آسیب ناشی از جدایش 43
3-4-3 محاسبه درصد آسیب ناشی از برش 43
فصل چهارم
فصل چهارم: بحث و نتیجهگیری 45
4-1 بررسی عملکرد دستگاه دانهکن انار با استفاده از ارتعاش و جت هوا 45
4-1-1 ارزیابی درصد دانههای جدا شده 45
4-1-1-1 در حالت حذف بسامد 30 هرتز 45
4-1-1-1-1 بررسی اثر بسامد ارتعاش حذف شده در دامنههای 2 و 4 میلیمتر بر درصد جدایش دانههای انار 48
4-1-1-2 در حالت حذف دامنه 6 میلیمتر 49
4-1-1-2-1 بررسی اثر دامنه ارتعاش حذف شده در سطوح بسامد 10 و 20 هرتز بر درصد جدایش دانههای انار 50
4-1-2 نتایج بررسی درصد دانههای آسیبدیده ناشی از جدایش 51
4-1-2-1 در حالت حذف بسامد 30 هرتز 51
4-1-2-1-1 بررسی اثر بسامد ارتعاش حذف شده در دامنههای 2 و 4 میلیمتر بر درصد آسیب ناشی از جدایش دانه انار 54
4-2 نتایج ارزیابی دستگاه دانهکن انار با استفاده از جت هوا 54
4-2-1 درصد دانههای جدا شده 54
4-2-2 درصد دانههای آسیبدیده ناشی از جدایش 55
4-2-3 درصد دانههای آسیبدیده ناشی از برش 56
4-3 مقایسه دو روش دانهکردن انار با جت هوا و ارتعاش با سیستم الحاقی جت هوا 56
4-3-1 نتایج بررسی و مقایسه درصد دانههای جدا شده 56
4-3-2 مقایسه درصد دانههای آسیبدیده ناشی از جدایش 57
4-4 نتیجهگیری 58
4-5 ارائه پیشنهادات 60
منابع و مأخذ 61
فهرست جداول
جدول 1-1 تركیب و ارزش غذایی انار در هر 100 گرم قسمت خوراكی میوه 5
جدول 2-1 مقایسه درصد ریزش میوه در ارتعاش افقی و عمودی شاخه سیب 21
جدول 2-2 مقایسه بین مقادیر محاسبه شده توسط فرمول و مقادیر واقعی درصد برداشت در دامنه و بسامدهای مختلف نوسان 21
جدول 3-1 مشخصات کمپرسور مورد استفاده 35
جدول 4-1- جدول تجزیه واریانس درصد جدایش دانه انار 46
جدول 4-2- جدول تجزیه واریانس درصد جدایش دانه انار 49
جدول 4-3- جدول تجزیه واریانس درصد آسیب ناشی از جدایش دانه انار 52
فهرست تصاویر
شکل 2-1 دانه شدن انار با استفاده از نقالههای مرتعش 11
شکل 2-2 نمائی از دستگاه دانهکن انار ضربهای 12
شکل 2-3 نمایی از دستگاه دانهکن انار سریج (1985) 13
شکل 2-4 مکانیزم هدایتکننده افشانک در مسیر مارپیچی سریج (1985) 14
شکل 2-5 ماشین دانهکن انار اشمیلوویچ و همکاران (2008) 15
شکل 2-6 واحد جدایش دستگاه دانهکن انار شمیلوویچ و همکاران (2008) 15
شکل 2-7 انواع حرکتهای دوبعدی آزمایش شده توسط خزائی و همکاران (2008a) 16
شکل 2-8 حرکت دو بعدی افشانک در مسیر مارپیچی شکل خزائی و همکاران (2008a) 16
شکل 2-9 افشانک و مسیر حرکت آن، استفاده شده در دستگاه دانهکن انار اکرامی راد (1387) 17
شکل 2-10 نمای ایزومتریک دستگاه دانهکن انار میریان (1388) 18
شکل 2-11 آبگیری مرکبات با استفاده از دو جت هوا (ناهیر و رونن، 1992) 25
شکل 2-12 شماتیك بازوی رباتیک مورد استفاده برای ایجاد حركت دو بعدی افشانك (خزائی و همکاران، (2008b 26
شکل 2-13 نمایی از دستگاه حبهکن انگور (شبیری، 1390) 26
شکل 2-14 برخورد جت دوتایی بر سطح مایل 28
شکل 3-1 نمای شماتیک از دستگاه ساخته شده 34
شکل 3-2 کمپرسور دو مرحلهای 35
شکل 3-3 رگولاتور فشار با رطوبتگیر 36
شکل 3-4 موتور الکتریکی محرک نازلها 37
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1398-07-10] [ 08:05:00 ب.ظ ]
|