پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : مطالعه ی بعضی صفات زراعی و فیزیولوژیک و واکنش ارقام گلرنگ تحت شرایط تنش خشکی |
10-7 کشت………………………………………………………………………………………………………………..11
1-8 بیماری و آفات…………………………………………………………………………………………………….12
1-9 مراقبت و نگهداری………………………………………………………………………………………………12
1-10 کود……………………………………………………………………………………………………………………12
1-11 برداشت محصول…………………………………………………………………………………………………12
1-12ترکیب شیمیایی…………………………………………………………………………………………………….13
1-13 موارد مصرف و خواص طبی…………………………………………………………………………………13
1-14-1 مصارف دیگر گلرنگ……………………………………………………………………………………….13
فصل دوم…………………………………………………………………………………………………………………….14
بررسی منابع………………………………………………………………………………………………………………..14
2-1 تعریف تنش………………………………………………………………………………………………………….15
2-1-1 تنش فیزیولوژیکی……………………………………………………………………………………………..16
2-1-2عوامل تنش زا…………………………………………………………………………………………………….16
2-1-3 اثرات مهم سازگاری و نا سازگاری عوامل تنش زا…………………………………………………17
2-1-4 مقاومت به تنش…………………………………………………………………………………………………17
2-1-5 تنش خشکی……………………………………………………………………………………………………..18
2-2 نقش آب بر گیاه………………………………………………………………………………………………….. 20
2-3 مشخصات و خصوصیات مناطق خشک و نیمه خشک……………………………………………….21
2-4 خشکسالی……………………………………………………………………………………………………………22
2-5 سایکوسل…………………………………………………………………………………………………………….23
2-5-1 تعریف سایکوسل………………………………………………………………………………………………23
2-5-2 بیوسنتز……………………………………………………………………………………………………………24
2-6 اثر تنش خشکی بر صفات مرفولوژیک……………………………………………………………………..24
2-6-1 ارتفاع………………………………………………………………………………………………………………24
2-6-2 اثر تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد………………………………………………………..25
2-6-2-1 تعداد غوزه در بوته، تعداد دانع در طبق…………………………………………………………….26
/>2-6-2-2 اثر تنش خشکی بر وزن هزار دانه…………………………………………………………………….28
2-7 اثر تنش خشکی بر محتوای نسبی آب برگ……………………………………………………………….31
2-8 اثر تنش خشکی بر غلظت رنگیزه های گیاهی ………………………………………………………….33
2-9 اثر تنش خشکی بر غلظت پرولین…………………………………………………………………………….35
2-10 اثر سایکوسل بر صفات………………………………………………………………………………………..36
فصل سوم……………………………………………………………………………………………………………………40
مواد و روش ها…………………………………………………………………………………………………………….40
3-1 محل انجام تحقیق………………………………………………………………………………………………….50
3-2 مشخصات طرح…………………………………………………………………………………………………….50
3-3 مشخصات رقم مورد آزمایش………………………………………………………………………………….51
3-4 نمونه گیری زمین و آب آبیاری………………………………………………………………………………..51
3-5 آماده سازی زمین…………………………………………………………………………………………………..52
3-6 عملیات داشت………………………………………………………………………………………………………52
3-7 مبارزه با علف هرز…………………………………………………………………………………………………53
3-8 اعمال تیمار………………………………………………………………………………………………………….53
3-8-1 اعمال تیمارهای کودی………………………………………………………………………………………53
3-8-2 اعمال تیمار های تنش قطع آب……………………………………………………………………….53
3-9 برداشت……………………………………………………………………………………………………………54
3-9-1 نحوه نمونه برداری و اندازه گیری………………………………………………………………………54
3-10 سنجش صفات فیزیولوژیک و مورفولوژیک…………………………………………………………….54
3-10-1 ارتفاع بوته………………………………………………………………………………………………………54
3-10-2 تعداد غوزه……………………………………………………………………………………………………..54
3-10-3 تعداد دانه در غوزه………………………………………………………………………………………….54
3-10-4 تعداد شاخه فرعی در بوته…………………………………………………………………………………54
3-10-5 وزن هزار دانه………………………………………………………………………………………………..55
3-10-6 محتوی رطوبت نسبی……………………………………………………………………………………….55
3-10-7 سنجش رنگریزه ها …………………………………………………………………………………………55
3-10-8 تعیین روغن……………………………………………………………………………………………………56
3-10-9 سنجش پرولین………………………………………………………………………………………………..57
3-10-10 سنجش فعالیت آنزیم…………………………………………………………………………………….57
3-11 تجزیه داده ها ……………………………………………………………………………………………………57
3-11 تجزیه داده ها……………………………………………………………………………………………………..58
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1398-07-10] [ 07:54:00 ب.ظ ]
|