پایان نامه ارشد برق الکترونیک: روش های تعیین محدوده واکه ها در سیگنال گفتار پیوسته |
سایت مرجع دانلود پایان نامه های فارسی
تربیت بدنی
جغرافیا
حقوق
رشته مدیریت
روانشناسی و علوم تربیتی
زیست شناسی
شیمی
صنایع غذایی
علوم اجتماعی – جامعه شناسی
علوم ارتباطات
عمران
مدیریت آموزشی و برنامه ریزی درسی
معماری و شهرسازی
مهندسی برق
مهندسی شیمی
مهندسی صنایع
مهندسی کامپیوتر
پایان نامه ارشد برق الکترونیک: روش های تعیین محدوده واکه ها در سیگنال گفتار پیوسته
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق
با عنوان : بررسی روش های تعیین محدوده واکه ها در سیگنال گفتار پیوسته
در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید
و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود آنی برای خرید این پایان نامه اقدام نمائید.
دانشگاه آزاد اسلامی
واحد تهران جنوب
دانشکده تحصیلات تکمیلی
“M.Sc” سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد
مهندسی برق-الکترونیک
عنوان :
بررسی روش های تعیین محدوده واکه ها در سیگنال گفتار پیوسته
برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده:
به طور کلی امروزه سیستمهای شناسایی اجزاء جمله به دلیل کاربردهای فراوانی که دارند، بسیار مورد توجه قرار گرفته اند و تعداد زیادی از محققین در این زمینه مشغول به فعالیت می باشند. از جمله این کاربردها می توان کمک به نابینایان، کمک به ناشنوایان، سیستمهای شناسایی اشخاص، آموزش زبان و… را اشاره نمود، حال ممکن است این سئوال مطرح شود که چرا هدف ما در این تحقیق شناسایی واکه هاست. در پاسخ به این پرسش باید گفت که بخش اعظم یک هجا را واکه ها تشکیل داده اند. بنابراین شناسایی واکه ها مهمترین مرحله شناسایی اجزاء جمله می باشد و حصول به این مقصود، راه را بسیار هموار می سازد.
این تحقیق بر روی آشکارسازی محل واکه ها تاکید دارد و روشی برای جداسازی واکه ها بر اساس تبدیلات ویولت بیان می کند. در فصل اول کلیاتی راجع به این هدف مشاهده میکنید، در فصل دوم با مفاهیم اولیه این بحث آشنایی پیدا میکنیم سپس در فصل سوم ویولت و روابط آن مورد بررسی قرار می گیرد و در نهایت در فصل چهارم الگوریتمها و روشهای ارائه شده بررسی میشود.
مقدمه:
از قدیم که انسان زبانهایی را برای گفتار اختراع کرد گفتار مستقیم ترین راه برای انسان برای رساندن اطلاعات به دیگری بوده است. تاکنون ارتباط با استفاده از گفتار معمول ترین روش در شبکه های ارتباطی بوده است. سیگنال گفتار هم اکنون در بین تکنولوژی های واسط همانند تلفن، فیلم رادیو، تلویزیون و اینترنت گسترش یافته است. از اینرو نوشته های بسیاری در زمینه پردازش سیگنال گفتار پیشنهاد شده است و الگوریتمهای زیادی مربوط به آنها ارائه شده است. بهرحال با توجه به طبیعت متغیر با زمان سیستم تولید گفتار انسان، صحت و توانایی سیستم همچنان به عنوان مشکلی در زمینه پردازش سیگنال گفتار باقی مانده است. اخیراً محققان دریافته اند که تبدیلات ویولت پتانسیل زیادی برای پردازش سیگنال گفتار دارند. همچنین بسیاری از گزارشات چاپ شده نشان داده اند که تبدیلات ویولت امکان نزدیک شدن به کاربردهای بسیار گفتار را فراهم می سازد. یکی از انگیزه های این تحقیق کار بر روی پردازش سیگنال گفتار
وتبدیل ویولت و بررسی روشها وراهکارهای موجود جهت تعیین محل واکه ها میباشد.
فصل اول
کلیات
1-1) هدف
از زمان اختراع تلفن توسط الکساندر گراهام بل در سال 1875 با پردازش سیگنال گفتار به عنوان یک هدف مهندسی رفتار شده است که به علت تکنیکهای اطلاعاتی توسعه زیادی یافته است. بخصوص توسعه سریع مدارات VLSI و کامپیوترهای شخصی باعث پشرفت چشمگیر پردازش سیگنال شده است. بطور کلی تحقیقات در حوزه پردازش سیگنال گفتار به 6 دسته تقسیم می شود.
1) انتقال و ذخیره گفتار
2) سیستم های تولید گفتار
3) شناسایی و تشخیص گوینده
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1398-07-10] [ 08:30:00 ب.ظ ]
|